Over

Visuele Verbinders wie we zijn sneltekenaars inhuren communicatie middelen

Visuele verbinders

Visuele Verbinders is een collectief van inmiddels acht ondernemende ontwerpers. We helpen organisaties om oplossingen visueel te ontwikkelen, te communiceren en zo te realiseren.

We worden graag betrokken in ontwikkeltrajecten, waarin de complexiteit hoog is en je mensen mee wilt krijgen om impact te realiseren. We helpen het idee vanuit het hoofd naar papier te krijgen en het zo naar de realiteit te brengen.

We zijn nieuwsgierig, open, kritisch en ondernemend. Wij geloven in fluïde vormen van samenwerken, waarbij verbinding leidt tot versterking.

Onze visie

Verbinden is versterken. Dat is waar wij enorm in geloven. Niet alleen tijdens onze trajecten waarin we tekenen inzetten als middel om samenwerking, interactie en ontwikkeling te bevorderen. Maar ook onderling. Want voor de beste resultaten heb je de beste mensen nodig. En die laten zich niet zomaar binden. Door als collectief te werken, combineren wij verbinding, slagkracht en continuïteit met flexibiliteit. Als ondernemers zijn wij ons eigen merk, geven we net dat beetje extra, altijd. Zo gaan wij niet alleen onderling maar juist ook als visuele partner de verbinding aan met klanten en partners.

Lees hieronder wie we zijn, maar ook wie onze partners zijn.

Wil je je met ons verbinden?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsvormen die ons gedachtegoed versterken, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen. Wil je zelf visueel verbinder worden? Top! Ook daar zijn we naar op zoek!

Jeroen van der Liende
Jeroen van der Liende
Oprichter | Visueel Denker

Jeroen is vaak de spin en verbinder in het web als het aankomt op de projecten, het eerste klantcontact, het samenstellen van de teams en de projectbegeleiding. Maar het liefst is hij ook zelf (visueel) betrokken in de trajecten. Zijn kritische houding en olifantengeheugen komen goed van pas om de details en complexiteit in opdrachten te beheersen.

Rob Jansen
Visueel Consultant | Facilitator Workshops | Veranderkundige

Rob Jansen is een ervaren adviseur op het gebied van innovatie en duurzaamheid. In de afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij tal van tenders, (eigen) initiatieven en projecten om duurzaamheid concreet te maken.

Robert Oude Nijhuis
Visualizer | Product Designer

Robert is zowel Visualizer als Product Designer. Hij haakt graag in een vroeg stadium aan bij teams en organisaties die te maken hebben met complexe innovatie- en verandervraagstukken. Als visuele katalysator helpt hij om ideeën te versnellen en inzicht te creëren. Het faciliteren van brainstorm sessies, het ontwerpen van verandering en een vertaling maken naar aantrekkelijke communicatiemiddelen zijn een aantal van zijn expertises.

Jorn Ouborg
Visualizer | Product Designer

Jorn is zowel Visualizer als Product Designer. Als hoofd ontwerper bij speakermerk Kien, combineert hij zijn Design Thinking skills met zijn voorliefde voor tekenen. Ziet altijd wel weer een uitdaging om zijn teken skills naar een hoger niveau te tillen.

Marco van Leeuwen
Visueel Denker | Industrieel Ontwerper

Marco loopt warm bij de veelzijdige creatieve uitdagingen. Als industrieel ontwerper heeft hij een grote variatie aan design sprints doorlopen. Van het ontwikkelen van customer journeys tot het gedetailleerd visualiseren van vernieuwende concepten.

Hans-Jan Rijbering
Visueel Denker | Strateeg

Met een achtergrond als business consultant combineert Hans-Jan creatieve en professionele vaardigheden. Hij heeft snel inzicht in de bedrijfsvoering en geeft graag creatief advies bij de aanpak van veranderingen in organisaties. Hij doet een breed scala aan trajecten van begeleiding en training tot video en verslaglegging.

Robert Kiss
Illustrator | Designer

Robert is both designer and illustrator. Speaks enough Dutch, to fully understand, but rather likes to communicate in English. Works most with our international clients, though his Dutch keeps improving :-).

"Verbinden is versterken"

Wil je voorbeelden zien van wat we de afgelopen jaren gemaakt hebben?

alt_text

Partners

De flexibilisering van de arbeidsmarkt biedt veel kansen voor nieuwe samenwerkingsvormen. Als Visuele Verbinders zoeken we continu uitbreiding op bestaande samenwerkingen om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken en onze klanten een unieke mix kunnen aanbieden!

Per vraagstuk stellen we een team met de juiste expertise samen voor elk specifieke vraagstuk. Met de passende Visuele Verbinders en geschikte partners.

Waarom alles in huis halen als je zo met de beste vakmensen kan samenwerken?! Zo werken we veel samen met (organisatie) adviseurs, tekstschrijvers, filmmakers, website bouwers, en andere visuele en grafische talenten.


Visuele Verbinders B.V.

Zeesluisweg 232
2483 ES Den Haag
(Scheveningen haven)
KvK 89768639

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ook voor onze online cursussen zakelijk tekenen.