Diensten

Praatplaat Den Haag proces Zakelijk tekenen strategie visie transformatie

Wat wij te bieden hebben

We worden graag betrokken in ontwikkeltrajecten, waarin de complexiteit hoog is en je mensen mee wilt krijgen om je doelstellingen te bereiken. Door te tekenen brengen we boven tafel wat er speelt. Zo kom je er gelijk achter of mensen verschillend over zaken denken. Door te tekenen brengen we de gedachten van mensen op papier en ontstaat er een gedeeld beeld. Zo helpen we jouw strategie, product, dienst of idee van ontwikkeling, implementatie tot en met realisatie.

Onze trajecten

Als ontwerpers vliegen we graag vanaf het begin in om onderling (visuele) verbinding en afstemming te creëren. Maar we vliegen soms ook later in bij de uitwerking, communicatie en implementatiefase. In de trajecten leggen we uit welk traject waarvoor geschikt is en hoe het proces eruit ziet, zodat je een gerichte en bewuste keuze kan maken wat past bij jouw situatie.

Praatplaat samen ontwikkelen met je team proces tekening uitwerken Den Haag

Samen met je Team Ontwikkelen

Een gedragen strategie ontwikkel je samen. En om uit de belemmerende details van de dagelijkse praktijk te blijven, gaan we zo visueel mogelijk aan de slag. Zin om aan de slag te gaan met jouw toekomstverhaal, visie of strategie?

Strategie Ontwikkelen
Praatplaat design sprint Den Haag Customer Journey dienst tekenen proces facilitatie

Design Sprint Customer Journey

Ga je een nieuw product of dienst ontwikkelen? Wij bieden een Design Sprint, beginnend met een workshop brainstormen en design thinking tot het ontwikkelen van een complete visual customer journey. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Customer Journey
Visuele Verbinders traject communiceren implementeren met tekeningen gedeeld beeld vertrekpunt van visie naar verbeelding praatplaat

Communiceren en Implementeren

Je hebt een nieuwe strategie, visie, proces, etc. ontwikkeld. Top! Maar hoe implementeer en communiceer je die effectief? Breng je boodschap helder over met sterke communicatiemiddelen. Gelijk aan de slag?

Helder Communiceren

Behoefte aan een losse fase? Geen probleem!

In onze trajecten zetten we bepaalde middelen in, zoals bijv. een praatplaat, infographic of animatie. Deze producten leveren we ook los. Hieronder een overzicht.

Producten en middelen

Hieronder geven we meer informatie over de losse producten die we leveren. Ben je op zoek naar een combinatie van meerdere producten of heb je een specifieke vraag over bijv. prijzen, neem dan contact op.

Visuele Verbinders B.V.

Zeesluisweg 232
2483 ES Den Haag
(Scheveningen haven)
KvK 89768639

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ook voor onze online cursussen zakelijk tekenen.